Wie zijn wij

Wist u dat Kinder- en Jeugdpraktijk 'Een Stap Voor' onze grote zus is? Door een nauwe samenwerking met deze psychologische en pedagogische praktijk is er ruimte tot het uitwisselen van expertise en ervaring, wat onze deskundigheid verbreed. Het team van Een Stap Wijzer bestaat uit enthousiaste en bevlogen professionals met hart voor kinderen. 

Ons team

Wij zijn er van overtuigd dat leren leuk kan zijn. Dit dragen wij actief over aan de kinderen in onze begeleiding, waardoor zij deze drive ook weer kunnen vinden. We proberen 'out of the box' mee te denken met de hulpvraag en denken net even een stap verder. Of wijzer, dat is maar net hoe u het ziet.

 

Danielle Bax-Goedhart

MSc

De praktijk is onder leiding van Danielle, geregistreerd NVO-Orthopedagoog-Generalist (BIG: 49929307131). Door haar brede kijk op de ontwikkeling van het kind weet zij de kern van het (leer)probleem te vatten.

Inge Korfker

MSc

Inge is orthopedagoog en heeft een diagnostische bevoegdheid. Zij zet zich al heel veel jaren in voor kinderen met ontwikkelingsproblemen, eerst als remedial teacher en zorg coördinator en later als gedragsspecialist en onderwijsspecialist. 

Tessa de Jong

MSc

Met een oplossingsgerichte houding en daadkracht helpt Tessa kinderen graag een stap verder. Tessa mag zich Orthopedagoog met een specialisatie tot 'leerproblemen' noemen.